värsta bästa

Jaep, jag har köpt finfina byxxor!

App

Wow va coolt värsta appen blogg punkt se har nu va! Hihi, nu snart ska jag läsa typ. Jag gilla! Jag älskar denna vecka den har varit och kommer att fortsätta bara jättbra! yey,. Aka ska skaffa ett liv vi ses! :)


Emmie @rödahuset

HEEEEEEJ, världen! Vi vaknade nyss. För vi är coola. Bananer. Misstolk. Inte.

Igår såg vi en über bra film. Den var skit kul. Denna film kallas "Water For Elephants". Det var värsta cirkus-dramat! Och huvudpersonen var såklart ROBBAN. ;D
Film:
HAHA, emmie är fin när hon är flummig. ;)♥ Enjoy.

Lite röliga..

Haha, hittade massor av kuliga bilder.. Måste bara visa.. :)


Vatten.

Bilden säger allt, kärlek.

En gamal outfit.. Haha..

Fint på lökholmen.
Då säger jag väl som Lan: Vad tycks? Tål kritik och tips! HA-HA. :) <3

Onödigt

Asså jag fattar inte grejen med puffningar.. Och en annan grej.. HAHA... Fett kul...

Knuffat? w00t? Haha... Aja.. :s

STOLT


YEEEY
Okej nu ska jag berätta.. Jag har typ hela förra veckan och denna vecka skjutit upp på läxorna och ba: "men jag hinner göra dem imorgon!" men idag så tog jag tag i det! WOHO! Plus för det fina Wilma!

Ett annat plus är att jag har varit negativ länge på att sommaren har tagit slut, men det ska bli fett med super att hösten kommer! :D

Efter några hisselihissisar så kommer väl några disselidissisar..


Asså att gå upp varje morgon och dra sej till skolan är inte så populärt.. Heeeeerrree jesus! Hatar det.. -.-
Och när man kommer till skolan så blir man ju ändå lite glad, kompisarna liksom ger en varm kram ju! HAHA. Men nu så själva dissen... Man kommer ju fan heller med ALLA man vill.. Snälla, kan inte ni bara joina vår klass kära kompisar som inte går i min klass! :O


GODNATT.

Godnatt. Skola imorgon! YEY. -.-

Måste hitta plånkan, luren och skåpnycken, önska mej lycka till!

Jamen, denna bild uttrycker väl mina känslor för skolan♥-.-


Don't press the botton, *CLICK*

Alltså något nytt jag märkt är att gitarr är fett mega kul! Alltså jag har spelat lite då och då men nu har jag verkligen fattat grejen, inte för att jag är bra på're men jag älskart! Och övning ger färdighet;) Aja, imorgon blir det måste jag hinna med att lira lite trummor för jag dööör snart av längtan... MEEN, vi ses hörrni!
BTW
Jag vann på emmies blogg! En liten tävling bara, vann en länk på hennes bloggisch! :)

Gammal bild från plugget! Karin, Anna och moooii! ;)
CU!

Pimpar naglarna

YEEEY
Jag målar min vackra naglar, tycker de förtjänar en vacker färg! Tänk egentligen vilken smart uppfinning! Världen blir mycket mer färgglad om allas naglar var färgiga, och man blir lycklig av färger (jag blir det iallafall)!

Ansträngde mej så titta noga på bilden och godnatt! ♥

Käka

Nu ska jag käka! Har ändrat designen lite som du kanske ser.
Livet leker, träffade Lisa och Maja i forum idag med Josse och vi, hahah.. Ja, allt behövs ju inte sägas här. Nope. Men nu måste jag vekligen käka för äta bör man annars DÖÖR man!


Sööööt, ;D

protest.

NEEEEEEEEEEEEEHHHHHHHH. Jag vann inte tävlingen hos keela. Min bild var bäst. FML.

Y.E.A.H.


Majisch&Josen

HEEEEEEEEJ. Är sjuk så har fett mega tråkigt, men som tur är har jag världens bästa polers! De kom at my place och överraskade mej. Men tyvärr (HAHAHAHA) så behövde josse gå hem till sin mormor som satt i trapphuset.. Gölle.. Men maja stannade :) Men aa... Har'e gött!

a, finis.

KONSERT,

Igår spelade jag med oneword på subtopia, det var fett-mega-duper-awesome! HAHA. Men det gick bra och så, bandet slaggade hos vania och vi repade på sateliten,cooler ställe jao! Men under de där två dagarna blev jag sjuk så nu mår jag PIIISS. -.- Och ännu värre, jag har prov i värsta ämnet: SO. Så nu måste jag plugga. Life is gr8! ;/
CU.

tack för att du finns

Inte direkt hög statistik nu. PALLA. ;/ men veckan är mycket trasslig nu. vill bara få det överstökat. Men med dej blir det lättare att trassla upp allt. <3

SENASTE TIDEN


Brevlåda som förfölljer mej, är det din brevlåda? D:

Walki'n sunshine

Örhängen jag gjort senast ;D

BANAN TÄVLING

HEy, jag vet att ni vill göra världens snällaste grej för mej! Nämligen att bara klika på en liten knapp och du är min hjälte! Jag har gjort en bild och ni ska rösta på den (om ni är bäst). Så HJÄÄÄLP meeejj!

http://www.chiquita.eu/se/se/stickers/stickers-gallery.html?id=777 Rösta på någon av mina bilder (de med hundarna)! TACK :)


(Klicka på texten eller bilden! & sedan på rösta)

RAP-ORT.

Chattar med lite kuliga människor just nu, inget annat typ. Tittar lite på teve, eller neee. Men den är på.. Men eftersom jag bara är ett litet barn som inte får tycka till här i världen så är teven satt på kanal ett=raport. :s Men för er som inte har något annat att göra så kanske ni vill veta detta, jag ska spela på någon (med one word) festival i alby, kom och checka vettja! ;) Aja, DAGENS LEVERANS:


HAHA, jag tycker den är feeett kul. :D




Haha, SOVGOTT♥

fin pöjk

Just nu, yeap, just prick NUUUU, så är jag hemme hos josse. VI HAR ÄTIT BAJS. :D No kidding. Menmen, nu ska jag ge er bilder. På heting. För han är het.

Sötisch. :))))

Vilket fint liv jag har. Eller jo.


GrönaLund

HeY,.

Jag har ångrat mej, det här blir en blogg där text också finns. Det är ju ingen tumblr sida, RIGHT? Men det betyder INTE att jag inte kommer lägga upp tumblr bilder. ANYWaY.
Ska till grönan nu, eller snart. Ska möta upp Lan i slussen. Juste, det finns typ två slussen? Eller skit samma.. Men igår(?) så va jag, lan, emmie och mich i forump och flumma järnet! HA-HA. Vi gick in på H&M och valde random outfits till varann, hahaha.. Det var några i provrummet bredvid som dampa och ba: "ASSÅ KAN NI HÅLLA KÄFTEN?!" menmne,... sen fortsatte jag och emmie men de andra åkte hem :s  Men nu ska jag fixa i årdning allt innan jag taggar, så seeeuu!♥

HAHAHAHAHA, rätt åt den. ;D


SÖT GRABB.

BARA FÖR ATT.







SPONGE BOB








TUMBLR.

RSS 2.0